Novi sajt Čikoš Group doo je pred Vama

nOVI SAJT

Novi sajt Čikoš Group doo je pred Vama

Novi sajt Čikoš Group doo je pred Vama.

Pravljen za preglede preko mobilnih uređaja, očišćene forme i izgleda, nudi Vam prave informacije na pravom mestu.

Moderan sajt

Modernizacija sajta je neophodna, u skladu sa modernim tokovima na Internetu. Preko 80% saobraćaja se obavlja na mobilnim uređajima i od presudne važnosti je bilo da i naš sajt bude lako čitljiv i dostupan na mobilnim uređajima. Zbog toga smo izradili mobile-first veb sajt koji se podjednako dobro vidi i na personalnim računarima i na mobilnim uređajima.

Modernizacija mašina

Modernizovali smo i mašine. U skladu sa tim smo nabavili novu liniju za izradu, štampu i pakovanje kutija. Pored toga izrađujemo i laku ambalažu za prehrambenu i farmacijsku industriju.

Olakšan kontakt

Kako bi smo u svakom trenutku bili dostupni našim klijentima, omogućili smo uspostavljanje kontakta putem kontakt forme, maila, telefona ili lično u našim prostorijama.

Popunjavanjem kontakt forme, šaljete nam mail sa predefinisanim sadržajem, što olakšava komunikaciju, a naš tim preuzima Vaše poruke, distribuira ih na pravu adresu i odgovara u najkraćem roku.

Cilj komunikacije je da u potpunosti razumemo Vaše želje i da nađemo optimalno rešenje za Vašu štampu, izradu ukrasnim kutija ili bilo koji drugi proizvod koji Vam je potreban.

Podelite ovu stranicu

Leave a Reply