Tehnologija - Cikoš Group | Štampa i prodaja, print, design, sell
Tehnologija

Da bi dobili kvalitetan krajnji proizvod, potrebno je da se proces proizvodnje odvija sa kvalitetnim mašinama. Znamo da je vreme novac i za nas, a i za naše klijente, i zbog toga obraćamo pažnju i na rokove. Od samog početka kreiranja proizvoda sa posebnom pažnjom se prati svaki korak i svaka faza izrade.

PRIPREMA ZA ŠTAMPU

U fazu PRIPREME ZA ŠTAMPU spada samo kreiranje idejnog rešenja, dizajna, montaže, izrada ofsetnih ploča. U ovom odeljenju radi stručni kadar koji ima višegodišnje iskustvo iz ove oblasti. Koristimo najnoviju tehnologiju i softvere za kvalitetan rezultat. Računare, digitalne mašine, CTP uredaje sa automatskim razvijanjem ofsetnih ploča, i to sve u cilju bržeg, preciznijeg i kvalitetnijeg rada. Svaki proces ove faze je obuhvaćen sa pratećim elektronskim uredajem za merenje verodostojnosti boja, rasterske tačke, intenziteta boja i kalibracije same mašine.

Samu štampu vršimo na najkvalitetnijim mašinama Nemačkog porekla (Heidelberg, Manroland). Ove mašine su zadužene za poslove koje traže visok kvalitet, kao što su katalozi, reklamni materijali, brošure..

Štamparija poseduje dve četvorobojne mašine, dve dvobojne ofsetne mašine za štampu i jednu dvobojnu rotacionu mašinu, kao i jednu jednobojnu mašinu manjeg formata.

Pored navedenih mašina koristimo i digitalne mašine za štampu malih tiraža i za varijabilne podatke (numeracija, bar code, direct marketing)

PROCES DORADE

U fazi PROCESA DORADE spadaju poslovi vezani za finalni izgled proizvoda. Preduzeće raspolaže sa najmodernijom mašinom za automatsko kompletiranje, povezivanje, savijanje i rezanje proizvoda, najmodernijom savijajućom mašinom sa mogućnošcu lepljenja, automatskom mašinom za šivenje knjiga i automatskim binderom za lepljenje i ukoričavanje knjige, kao i sa automatskom mašinom za spiralni povez, štanc, plastificir mašinama i sa još oko 20-tak raznih mašina.

Naši proizvodi su ujedno i slika vašeg preduzeća kod poslovnih partnera. Za nas je od prioritetnog značaja da krajnji proizvodi budu primereno kvalitetni, da oduševe vaše poslovne partnere i da jačaju vaš brend na tržištu. Zbog toga strogo pratimo svaki korak proizvodnje: od prijema porudžbine do krajnje logistike isporuke.
Naš je cilj da vas podržimo i da vas pratimo u vašem poslovanju.